Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Η Χορωδία Νέων του Σχολείου Χορωδιακής Τέχνης του Μονάχου στον Δήμο Κορινθίων

Η σύζευξη του τουρισμού με την πολιτισμική εμπειρία γίνεται πράξη στον Δήμο Κορινθίων μέσω πολλαπλών δράσεων.

Η Χορωδία Νέων του Σχολείου Χορωδιακής Τέχνης του Μονάχου (ChorKunst Munich Choir), μοιράστηκε την σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου με την Ορχήστρα Νέων του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος και το αποτέλεσμα μάγεψε το κοινό.
Η νεανική χορωδία από την Γερμανία πρόσφερε στο κοινό υψηλού επιπέδου ψυχαγωγία ενώ η σύμπραξη των πολιτιστικών φορέων Ελλάδας – Γερμανίας στην συγκεκριμένη εκδήλωση αποτέλεσε μία ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά που συμμετείχαν και από τις δύο χώρες.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτο Γκαίτε, ο Δήμος Κορινθίων, το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η προβολή για τον Δήμο Κορινθίων είναι πολλαπλάσια καθώς η Χορωδία Νέων του Σχολείου Χορωδιακής Τέχνης του Μονάχου κοινοποίησε όμορφες εικόνες από την επίσκεψη και την εμπειρία των παιδιών στην Κόρινθο στα επίσημα κοινωνικά της δίκτυα.

Ο Δήμος Κορινθίων διαθέτει πλούσια ιστορία και εμβληματικούς αρχαιολογικούς χώρους παγκόσμιας εμβέλειας ενώ παράγει και σύγχρονο έργο σε όλες τις τέχνες. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν μία ολοκληρωμένη και ελκυστική πολιτιστική εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο