Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Κόρινθος, πύλη πολιτισμού και ευημερίας

Ένας «επίγειος παράδεισος» με μοναδικό πολιτιστικό πλούτο, εντυπωσιακά μνημεία, υπέροχες παραλίες και δαντελωτά ακρογιάλια, πευκόφυτες διαδρομές, αγροτικά προϊόντα ανώτερης γευστικής και διατροφικής αξίας, ένα ελκυστικό εμπορικό κέντρο και πολλά café-restaurants που θα λατρέψεις. Περνώντας τον Ισθμό, η Κόρινθος σε καλωσορίζει στη Μυθική Πελοπόννησο και σε προκαλεί να απολαύσεις μια πολυδιάσταστη ταξιδιωτική εμπειρία…

 

Μια σύγχρονη εξελισσόμενη πόλη. Αν και φημισμένη ιστορικά πόλη, η Κόρινθος συνεχώς εξελίσσεται και σου παρέχει όλα όσα ζητάς από ένα αστικό κέντρο σε συνδυασμό με την χαλαρωτική και φιλική ατμόσφαιρα της επαρχίας.

Εύκολα και οικονομικά προσβάσιμη. Απέχει απ΄την Αθήνα κάτι λιγότερο από μία ώρα (83 km απόσταση) όπου συνδέεται μέσω σύγχρονου αυτοκινητόδρομου και Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Άψογη ρυμοτομία. Είναι η πόλη που δεν θα χαθείς ποτέ.  Όποιο δρόμο και να πάρεις θα σε οδηγήσει στη θάλασσα. Ιδανική πόλη για ποδηλατάδες και περατζάδες στους πεζόδρομους.

Μοιάζει με νησί, το μεγαλύτερο μέρος της πόλης περιβάλλεται από θάλασσα, με ειδυλλιακές παραλίες και γραφικά ακρογιάλια.

Ιστορία, πολιτισμό και τέχνη θα ανακαλύψεις σε κάθε γωνιά της. Είναι η πόλη του Αποστόλου Παύλου.

Ζωντανή και δραστήρια πόλη, με πολλές προτάσεις ψυχαγωγίας και πλούσια εμπορική δραστηριότητα, θα σε εκπλήξει με όσα απλόχερα σου προφέρει.

Νόστιμα προϊόντα της γης και της θάλασσας. Ο Κορινθιακός Κόλπος με τα εκλεκτά ψάρια και θαλασσινά και η εύφορη Κορινθιακή γη με το σταφύλι, την κορινθιακή σταφίδα, το ελαιόλαδο και τα πλούσια οπωροκηπευτικά σε καλούν σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι.

Όμορφη όλες τις εποχές. Έχει εύκρατο Μεσογειακό κλίμα με ζεστό χειμώνα και ήπια καλοκαίρια. Όποιος καλός άνεμος κι αν σε φέρει, σε όποια εποχή, η Κόρινθος θα σε γοητεύσει με τα μυστικά της.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο